Föräldraskap Guide: Använda väggdekaler

Vet du att väggdekaler kan bidra till att skapa en positiv livsrum för dina barn? Forskning visar att när ett barn växer upp, de strävar efter att förstå deras värld, visualisera och organisera vad de ser i fack. Eftersom de tillbringar mer tid i den här miljön är det därför avgörande att platsen bör utformas särskilt för att hjälpa dem med deras behov.

Väggdekaler

Ett sätt att positivt påverka unga barn idag är genom att använda väggdekaler eller klistermärken. Wall dekaler är oftast gjorda av vinyl så att de är lätta att fästa på någon vägg yta och kan enkelt tas bort också. Till skillnad från att använda färger som kan innehålla starka kemikalier eller renovera rummet som kan visa sig vara dyra, väggdekorationer är ett billigare och säkert alternativ.

Det finns olika dekal mönster från enkla konstruktioner såsom djur, träd och brev till komplexa såsom landskap som kan fungera som väggmålningar. Vissa konstruktioner har också teman som Disneyfigurer, tecknade hjältar och även enkla plantskola träd vägg dekaler att dekorera ett barns rum eller barnkammare. Moderna dekaler kan också anpassas så att man kan placera alfabet klistermärken och andra utbildnings grafik som kan vara till hjälp i undervisningen barn. Eftersom dekalerna är löstagbara, kan barnen leka och lära på samma gång.

Välja väggdekaler

Det finns olika dekaler för närvarande är tillgängliga på marknaden och dessa är gjorda av olika material. Vissa är återanvändbara och vissa inte, allt beroende på det material som de är gjorda av. Vissa klistermärken har laminatöver på dem för att förhindra att klistermärken från att oavsiktligt rivas. Vissa tillverkare erbjuder färdigskurna de som är skal-offs, vilket gör dem lättare att hålla sig till väggytor.

För större klistermärken, väggmålningar är det näst bästa alternativet. De täcker hela väggar och har starka lim så att föräldrar inte behöver oroa sig för klistermärke skalar lätt. Eftersom dekaler är oftast avskalning, är det lätt för föräldrar att ta bort och ersätta mönster att uppdatera till deras barns behov utan att behöva oroa kostsam renovering.

Innan du köper en design, är det nödvändigt att mäta utrymmet där dekalerna ska placeras. Detta skulle garantera att dekalen skulle passa och ser fantastisk. Om du är osäker, vissa butiker erbjuder olika mått på deras dekaler så kan du beställa den ungefärliga storlek du vill ha. Leta efter giftfria och barnvänliga dekaler för att säkerställa att klistermärken inte kommer att innebära några problem hälsa eller säkerhet till dina barn.