Vägg Decor Och hur man gör ditt rum levande?

Låt oss definiera uttrycket väggdekor. Wall, såsom definieras av ordlistan reference.com, är ett substantiv. Det är någon permanent upprätt kontinuerlig yta utom när genomborrad av dörrar eller fönster. Inredning, enligt definitionen i fri dictionary.com, är inredning och utsmyckning av ett rum eller en vägg. Så enkelt uttryckt, väggdekor, är utsmyckningen av dina väggar.

Nu när du vet den officiella definitionen av Wall Inredning låt oss komma igång med att göra dina väggar vacker. Jag kommer att visa dig hur man gör det mesta av dina väggar.

Det första steget till att göra dina väggar bra skulle vara ett färskt skikt av färg, om du har en äldre hem. Om du har nya hem du troligtvis inte kommer att behöva göra detta. Nu är jag inte en professionell målare av väggar, men jag vet att de flesta av er vill göra detta. Om du är lite rörigt som jag du kan anlita en professionell målare. Du behöver inte alltid behöver måla dem att göra ditt hem vackert. Även om ett nytt lager av färg är bra för de flesta väggar. Det kommer att göra ditt hem känns ren och fräsch.

Det andra steget är att samla föremål för att sätta på din vägg. Dessa kan vara familjebilder. Eller odds och slutar du har samlat under året och vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. Du kan sätta alla de flesta allt på dina väggar. Du kommer bara att lista ut hur man hänga dem. Du måste bestämma vad du vill. Jag vet ibland kan vara svårt. De flesta av oss har så många olika saker som vi gillar. Om så är fallet, bara plocka en att arbeta med. Dessutom måste du bestämma vilken vägg kommer att visa dina objekt. Jag skulle vilja föreslå den största väggen i rummet. Om det är en vardagsrummet, använder de familjeporträtt över soffan eller soffan. Om du funderar på vardagsrummet, kan du använda den ovanliga samling av artiklar från dina resor.

Steg tre är att ordna dina objekt, och bestämt hur du kommer att visa dem. Om din samling är småsaker, kanske du vill överväga några dekorativa hyllor för dina prisade objekt. Det har varit min erfarenhet att det bästa sättet att ordna dina objekt ligger på golvet. Detta är den viktigaste delen att dekorera din vägg. Du kan göra alla ändringar du behöver utan att sätta något på din vägg. På så sätt blir det inga spikhål att fylla om du anordnandet på golvet. Du kan flytta bitar med lätthet tills de passar din smak. Jag rekommenderar att du lägger din största biten i mitten. Detta är vad som kommer att fånga allas uppmärksamhet. Arbete med endast ca 2 till 3 inches mellan varje objekt. Du kommer att börja röra sig utåt med mindre bitar tills alla dina objekt används. Se till att du går sida till sida och uppifrån och ned.

Sista steget är att sätta dig objekt på väggen. Om du använder hyllor, måste du placera dem på väggen först. Sätt största biten eller hyllor upp först. Arbeta utåt precis som du gjorde på golvet. Använd din måttband för att se till att alla bitar är på samma avstånd från varandra. En sak att tänka på är att du vill se dessa från en stol eller soffa, så att inte sätta dem för högt. Du kan använda spik eller krokar som kan tas bort. Detta kan vara bara en kväll jobb, eller om du målar först och göra mer än ett rum, kan det ta ett par dagar. Men det är säkert att de komplimanger kommer att komma din väg från dina vänner och familj.