Halloween dekoration idéer – Få ut det mesta av din halloween

Planerar du att organisera en Halloween-fest i ditt hus? I så fall finns det så många saker att tänka på som tema, meny, kostym och dekoration. Den festliga känslan kommer bara med korrekt dekoration.

Det finns många traditioner i samband med Halloween, inklusive brasar, kostympartier, trick-or-treating och offcourse bingo. Halloween-themed bingo spelas exakt som ett vanligt spel bingo https://se.bingo.com/casino, men det spelas med bingo kort som skrivs ut med ord eller fraser i samband med semestern i stället för att använda de vanliga numrerade korten.

För att se till att alla tycker om festen är det nödvändigt att skapa den rätta atmosfären som bara kan få med rätt Halloween-inredning.

 

 

Om du saknar idéer kan den här artikeln hjälpa dig att få några grundläggande idéer.

När det gäller Halloween dekoration, bör svart och orange vara de dominerande färgerna. Du kan använda andra djärva färger som röda och lila. Men den rätta effekten kan endast föras när dessa färger används som komplement till svart och orange.

Ta ut den vanliga apelsinduken. Innan du använder den kan du lägga den på det sätt du vill göra ett veck. Nu kan du dyka pricken med svart bläck med hjälp av vecket som din guide. Detta kommer lätt att ge önskad effekt. Du bör fortsätta att göra detta tills du täcker hela bordduken med svarta prickar med jämna mellanrum. Så snart prickarna torkas kan du placera bordsduken på bordet.

Ta ut ljusstativen och måla dem med orange och svart glasfärg. Du kan prova några horisontella eller vertikala ränder. Se till att du byter svart och orange färger samtidigt som du skapar randarna.

Samla några glasvaser. Fyll nu vaserna med apelsin och svart godis. Se till att behålla dem i alternativa order. Fortsätt växlande godis tills vaserna är fulla.

Masker är en integrerad del av Halloween dekorationer. Dekorera rummet med masker av halloween karaktärer eller kända monster. Du kan också använda några affischer eller målningar för dekoration. Skrämmande affischer kommer att vara det rätta valet för Halloween-inredning.

Belysning spelar också en avgörande roll i Halloween dekoration. Du kan skapa några lampa nyanser med svart och orange handgjorda papper och hänga dem. Korrekt belysning är oerhört viktigt för att få den önskade effekten.

Efter dessa enkla Halloween dekorationer tips hjälper dig att dekorera ditt hus på ett korrekt sätt på denna Halloween fest.