Lätt Heminredning Förändringar

Ett vackert hem är en återspegling av människor som bor i det … Inredningen i ditt hem talar volym om ditt estetiska sinne. Oavsett om det är vanligt och enkel, eklektisk, vintage, traditionell eller modern, är inredningen i ditt hus den första känsla som man får när de kommer in ditt hem.

Ett heminredning kan baseras på ett tema eller en stil som du älskar. Objekten som pryder dina väggar eller möbler som definierar loppet av ditt rum, följer stil eller tema som du väljer. Heminredning är därför ett beslut som innebär att planeringen inte bara färgen på dina väggar utan också några unika fynd som kommer att ställa din unika smak.

Oavsett hur mycket du älskar din inredning, men det finns alltid en utrymme för vissa förändringar som bidrar med friskhet runt befintligt tema. Du kan överväga att göra några ändringar här och där, allt utan mycket utgifter (eller ingen alls!) Och ge ett nytt utseende till ditt rum.

Det finns många saker som du kan komma runt med, varav några är listade …

1) Förändring täcker:

Säng, kuddar, Kuddar & matbord … det finns en hel del Nystartad att du kan skapa genom att ändra tråkiga eller tråkiga omslag runt ditt hem. Ta fram de exotiska säng täcker du har prydligt staplade för ett speciellt tillfälle eller bara vara kreativ med dina vanliga kuddöverdrag och kreativa applikationer / tyg färger / spets / broderi. Skapa ett tema för varje rum och sedan plocka täcker som passar. Ibland skapar en festlig stämning hemma är en bra idé … det lyser upp stämningen och ditt humör också!

2) Ordna visning på väggar:

Ta ned konst eller hantverk som har varit på väggar i evigheter och ersätta dem med nya (bara byta mellan rum eller få de som har legat oanvända i butik / garage!). Wall dekaler är den nyaste och mycket populärt sätt att skapa stora effekter på väggar, ofta runt möblerna. Kids room kan förvånansvärt transformeras med väggdekaler. Och om du är en självsäker artist, bara gå frihand med färger och en pensel … måla huset rött! (inte bokstavligen!)

3) Ordna möbler:

Många gånger en arrangera vissa möbler kan helt ändra utseendet på en plats. Du kan skapa en mysig plats för två runt din balkong genom att placera ljusa möbler – en uppsättning av två stolar eller två stora kuddar och ett soffbord!

4) Arbetet med Shades:

Arbeta på gardiner. Ett fönster med gott om solljus kan tonas ned med några ljus färg nyanser, persienner eller gardiner. Var kreativ genom att göra dina egna draperier med vissa exotiska tyg eller bara några melange för en eklektisk formaterad rum.

5) Blomsterarrangemang:

Oavsett om det är naturligt eller artificiellt, blommor ljusnar upp något utrymme. Använd höga vaser för att accentuera blomsterarrangemang. Var kreativ genom att trycka upp blommor med gyllene skimmer eller bara en spray av naturligt väsen vatten för att ge ett nytt utseende. Torr blomsterarrangemang ser mycket elegant och är ganska lätt att skapa med bara några torra grenar / blommor / ogräs eller helt enkelt kottar!

6) Skapa Natural Ambience:

Placering växter som kan hållas i inomhus eller halvskugga är ett bra sätt att skapa en naturlig miljö i ditt hem. Krukväxter låna en underbar naturlig färg till det inre och samtidigt utföra den gudomliga uppgift att rena ditt hem utanför toxiner, fungerar som naturliga luftfuktare och ingjuter nytt syre. Några av dem är Ferns, Golden Pothos (pengar växt!), Areca Palm, kinesiska Evergreen etc. Men forskning väl innan du köper dem (kontrollera om de är säkra med barn eller husdjur runt huset).