Mänskligt perspektiv på värdet av Sten Effekt Färger

Första intryck är verkligen varaktiga och i byggnader är det alltid utsidan som vi ser först. I århundraden yttre och inre väggarna har avslutats med fina beläggningar för att slutföra utseende och ytterligare öka hållbarheten av väder vända ytor. Dagens smartaste byggnader har robusta finish inifrån och ut. Sten effekt färger lägga intresse och stil till offentliga och privata byggnader, samtidigt som slitstark och miljövänlig.

Höja värdet på våra byggnader

Täten för interiör och exteriör lacker är sten effektfärger. Färgerna och texturer vi tillämpar för våra väggar reflektera ljus, och de med iögonfallande färger och mönster, intressant alla väder texturer och prydligt färdiga väggar kan lägga tusentals eller beroende på dess storlek, tiotusentals dollar till byggnadens värde.

Vår uppfattning och Sten Effekt Färger

Välja färger är en central aspekt av alla målning strävanden. Att välja en huvudfärg och kompletterande trim eller kontrasterande sekundära färger kommer att göra eller bryta en byggnads utseende och känsla. Texturen av färgen måste också övervägas noga. Sten effektlacker bestående av naturliga stenskottet har reflekterande kvaliteter plattare väggfärger inte. Ljusare färger kan förändras nyans när de placeras bredvid liknande eller mycket kontrasterade färger.

Markering fina detaljer

Vissa byggnader orsakar oss att bara titta på deras arkitektur och ofta beror detta på att sten effekt lacker var noga utvalda för att lyfta fram de vackra detaljerna i byggnaden. En balanserad tillämpning av huvud färger med klippning färgar kan skapa underbara nyanser som blir synliga när vi vandrar runt och njuta av byggnadens funktioner och bör komplettera taket, tegel eller puts finish.

Färger av sten Effect Färger

Genom att tillämpa mörkare färger mot de nedre delarna av muren, är det möjligt att undvika att skapa en topp-tung känsla, uppmuntra känslor av harmoni och välbefinnande. Comfort är en viktig del i alla byggnader. Måla ljusare färger på insidan taken i korridorer och mer slutna utrymmen, kan en upphöjd känsla skapas. Vissa miljövänliga stensprut material som innehåller kvartssand möjliggöra en mängd olika pastell ton nyanser som lugnande till anda.

Sten effektfärger är mycket motståndskraftiga mot blekning eller sprickbildning när de utsätts för ultraviolett ljus, som huvudsakligen består av naturliga kiseldioxider och akryler. Dessa färger är tillverkade så låga underhållslösningar, är till stor del självrenande och slagtålig. För byggnader som behöver klara varierande väderförhållanden, UV-resistenta färger tillverkade med sand och sten upprepa vår naturliga miljö och natur bevara många hållbara egenskaper.